• L’experiència en coordinació d’equips de persones educadores ambientals i la gestió de l’oficina tècnica de reserves.
  • Un pla de formació i de fidelització dels equips mitjançant dinàmiques internes de gamificació.
  • La innovació en la conceptualització, el disseny i la producció de les activitats.
  • L’avaluació i garantia de la qualitat educativa del programa renovant i revisant l’oferta.
  • La creació dels elements de difusió del programa: elaboració del butlletí mensual, participació en esdeveniments especials i dinamització de les xarxes socials.

Programa educatiu ‘Compartim un futur’

En el marc del Programa Metropolità d’Educació per la Sostenibilitat (PMES) de l’AMB, hi ha el programa d’activitats “Compartim un futur” on s’ofereixen una àmplia oferta d’activitats educatives relacionades amb el territori, l’ecologia i la biodiversitat, l’energia i el canvi climàtic, la mobilitat sostenible, el cicle de l’aigua, els residus i recursos i la salut ambiental. Amb l’objectiu de sensibilitzar i educar sobre medi ambient i sostenibilitat, el programa s’adreça a la ciutadania en general i al públic que cursa estudis de formació reglada i no reglada.

Anthesis Lavola porta a terme les activitats del programa per a tots els públics destinataris, la coordinació de l’equip d’educadors i educadores i el disseny d’activitats per a tots els públics i en múltiples formats. Més enllà de la tasca educativa, es dinamitzen les xarxes socials del programa fomentant la comunitat de seguidors.