Campanya per a la millora de la neteja a la ciutat de Barcelona

Hem gestionat de manera global i creativa una campanya de proximitat per a la ciutadania i els comerços de la ciutat de Barcelona per l’Ajuntament de Barcelona durant els anys 2017, 2018 i 2019. Per garantir la seva efectivitat i permetre un monitoratge i seguiment, tenim un aplicatiu propi que ens ha permès compilar totes les dades i oferir al client informació periòdica sobre l’evolució de la campanya.

Per dur-la a terme hem format a un equip de persones informadores ambientals que han estat a peu de carrer sensibilitzant i donant a conèixer aspectes relacionats amb la neteja de la ciutat, incorporant elements de comunicació innovadors i dinàmics per tal d’engrescar la ciutadania i els comerciants a sentir-se partícips i corresponsables de la neteja de la ciutat.

Coneix el balanç de la campanya aquí.

Client:  Ajuntament de Barcelona, Àrea d’Ecologia Urbana i Mobilitat

Enllaç: ajuntament.barcelona.cat

  • La gestió, coordinació i formació d’un equip d’informadors professionals i proactius que adapten el discurs a cada interlocutor i resolen possibles imprevistos.
  • L’adaptació de la metodologia i l’operativa pròpia de Lavola, als objectius específics de cada campanya.
  • La creació de continguts adaptada als públics destinataris de la campanya.
  • La conceptualització, el disseny i la producció d’accions innovadores de sensibilització.
  • La planificació, seguiment i avaluació a través dels indicadors obtinguts.
  • La creació i adaptació de l’aplicatiuLvSinappsis’ per recollir les diferents dades de la campanya i oferir al client un seguiment actualitzat de la campanya.