Campanya de proximitat ‘Acierta con la orgánica’

Informació i sensibilització per a la implantació de la recollida selectiva del residu orgànic en 17 zones pioneres de Madrid, a través d’una campanya de proximitat amb múltiples accions (informació porta a porta en habitatges, a peu de carrer, xerrades informatives, activitats educatives per a escolars, dinamització de RRSS…) adaptades a diferents públics (ciutadania en general, conserges de comunitats de veïns, comerciants, comunitat educativa, personal municipal i altres aliats).

Desde Lavola hem aprofitat tota la nostra experiència en el desenvolupament de campanyes per a coordinar amb eficàcia un equip de treball plural de gairebé 100 persones. Gràcies a una comunicació fluida, uns procediments clars i un material apropiat hem aconseguit assolir els objectius plantejats pel client i sumar nous aliats a aquest procés, col·laborant en millorar la recollida de la matèria orgànica per part de la ciutadania de Madrid.

Client:  Ayuntamiento de Madrid, Área de Medio Ambiente y Movilidad, Dirección General de Servicios de Limpieza y Residuos

Enllaç: 

https://aciertaconlaorganica.es

https://www.madrid.es/organica

  • Una experiència contrastada en campanyes d’informació, comunicació i sensibilització ambiental.
  • Tracte proper amb la ciutadania gràcies a la interacció directa i personal, per part d’equips professionals formats per al treball de cara al públic.
  • Una imatge creativa i original pròpia per a cada campanya, aplicada de forma innovadora als diferents materials divulgatius dissenyats.
  • Protocols d’intervenció creats per a cada acció i altres específics per a resoldre qualsevol tipus d’incidència.
  • Tecnologia enfocada a una òptima gestió de la informació, a través d’un aplicatiu informàtic propi (LV-Sinappsis), amb seguiment dels resultats a temps real.
  • Un equip professional format per especialistes en disseny i comunicació ambiental amb experiència en la planificació i coordinació, així com en el tracte directe amb les persones en funció dels seus interessos i motivacions.