El 2 d’abril té lloc l’acte d’entrega del Premi Punt de Llibre del programa educatiu ‘El Comerç i les escoles’. Des del 2019 Lavola gestiona aquest programa impulsat per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa ‘El comerç i les escoles’ mostra a l’alumnat l’ampli teixit comercial arrelat a la ciutat, els seus oficis per despertar futures vocacions professionals i, alhora, educar per un consum crític i responsable.

En el marc del programa s’organitza el Premi Punt de Llibre, una incitativa on l’alumnat que ha participat en el programa explica a través del llenguatge plàstic com és el comerç de proximitat i ho plasma en el format d’un punt de llibre. A l’acte es donaran a conèixer el nom dels 14 guanyadors i 14 finalistes d’entre els 6.946 dibuixos presentats per les 52 escoles participants en l’edició d’enguany.

Des de Lavola s’ha dut a terme la conceptualització i la producció de l’esdeveniment.

S’ha dissenyat la conducció i el guió de l’acte, escollint el presentador i l’espectacle escènic que complementarà la celebració. Igualment s’ha fet la proposta del premi pels guanyadors i finalistes, i s’han dissenyat i produït els diplomes.

A més, s’ha produït l’exposició que mostra els punts de llibre guanyadors i s’ha editat el vídeo de resum de la participació del programa, així com s’han produït tots els elements de comunicació que acompanyaran l’entrega.

 

En paral·lel a l’organització de l’acte, s’ha gestionat la secretaria tècnica fent el control d’inscrits i la difusió de la convocatòria de l’esdeveniment.

Els punts de llibre guanyadors s’han produït i els participants de l’acte se’ls podran endur de record. Igualment, aquests punts de llibre es distribueixen a les botigues dels eixos comercials de Barcelona amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

L’acte comptarà amb la participació de més de 200 persones, i està obert a totes les persones participants en el premi, els comerciants col·laboradors del programa i a les persones que fan possible el programa i del Premi.