KID’S CLUSTER és un ecosistema organitzacions que treballen en el sector infantil i familiar amb l’objectiu de compartir recursos i generar noves oportunitats per desenvolupar productes i serveis que donin resposta a les necessitats dels infants. Anthesis Lavola ha entrat a formar part del clúster, sumant-se a la vuitantena d’empreses i entitats que el formen.

KID’S CLUSTER agrupa a les empreses i organitzacions catalanes que busquen un espai comú on obtenir recursos per impulsar els seus negocis i serveis orientats al públic infantil fins els 12 anys. Les entitats que el formen son diverses i representen diferents segments de la cadena de valor dels productes o serveis que s’adrecen a infants, això permet que sorgeixin aportacions enriquidores entre les entitats i que es possibilitin projectes compartits. Sota aquesta perspectiva, es potencia la col·laboració i la innovació per desenvolupar propostes de valor pels infants.

Anthesis Lavola se suma a aquest col·lectiu exclusiu d’empreses i entitats a través de l’equip de la solució ‘Persones Sostenibles’, des de la qual es desenvolupen diferents projectes i programes per potenciar l’educació per la sostenibilitat  entre el públic infantil, sobretot, en el context de l’educació formal. A més d’aportar la nostra expertesa i visió en innovació educativa, formar part del clúster representa un recolzament en el nostre posicionament en el mercat i ens aporta visibilitat internacional i nacional.

KID’S CLUSTER forma part del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, i està acreditat a nivell europeu amb el Bronze Label de l’European Cluster Management Excellence. Aquests reconeixements garanteixen la qualitat de la gestió del clúster i refermen el nostre objectiu d’excel·lir com a organització.