Aquest espai municipal innovador, anomenat Vilawatt, neix amb l’objectiu de generar un lloc d’intercanvi d’idees entre les empreses de Viladecans del sector de la construcció i aquelles que es dediquen a l’eficiència energètica i la sostenibilitat. D’aquesta manera es vol contribuir a la transformació cap a un sector de la construcció més conscient amb el seu entorn.

L’ajuntament ha realitzat una cerca activa dels possibles stakeholders interessats en la temàtica per participar en diverses sessions de treball en xarxa durant tot un semestre, començant el passat mes de setembre i finalitzant el mes de febrer de 2019.

Per tal d’afavorir l’intercanvi d’idees, experiències i la creació de sinergies, aquestes sessions es condiran a través de la metodologia de dinamització de processos grupals “Meetfulness”,desenvolupada per Lavola. Aquesta metodologia fomenta la participació i dóna a tots els participants l’oportunitat d’expressar la seva perspectiva de manera còmoda i constructiva. Gràcies a les dinàmiques desenvolupades, es crea una atmosfera de comunicació fluida i empàtica, de manera que es donen les condicions idònies per al intercanvi i generació d’idees.

I jornada de vilawatt (vídeo)