El dijous 27 de juny, de 16 a 19 h, tindrà lloc una nova convocatòria dels ‘Esmorzars itinerants’ i aquest cop el lloc escollit és el Centre de la Platja com a equipament referent d’educació ambiental i informació del litoral de Barcelona.

Els esmorzars itinerants, organitzats per l’Adolf Romagosa, exdirector gerent de la Gerència Urbanística Port 2000, es venen realitzant des de l’any 2015, escollint sempre indrets que són referent en diversos aspectes relacionats amb el món marí.  Més de 200 persones són convocades en aquests debats que uneix persones, entitats i empreses que tenen un interès comú, el món marí en totes les seves vessants.

Des de l’any 2006 Lavola gestiona l’equipament, i aprofitant que aquest any n’ha tornat a guanyar la gestió, es presentarà l’espai i el nou enfocament que tindrà el Centre de la Platja en els pròxims anys.

Així doncs està previst que Montse Mateu, tècnica d’equipaments d’educació ambiental de l’Ajuntament de Barcelona, presenti el projecte del Centre de la Platja com a aposta de l’Ajuntament de Barcelona per a l’educació i la sensibilització de la ciutadania en l’àmbit mediambiental marí.

A continuació la Sandra Bernal, responsable de projectes de Lavola, explicarà la gestió i el pla de treball del centre com a CEIA així com el paper que aquest té en la coordinació de totes les entitats que realitzen accions de sensibilització i recollida de deixalles en el litoral de Barcelona. Finalment, Adrià Gelabert, Director comercial de Lavola, presentarà Lavola, els seus serveis i els projectes vinculats al mar que actualment es desenvolupen.

Sens dubte la jornada serà una oportunitat magnifica per a presentar la tasca de Lavola i per a crear sinergies que impulsin els objectius del Centre de la Platja.